Wij bieden onze klanten twee bezorgopties aan voor al hun online bestellingen.

Leveren op een adres binnen geselecteerde regio’s vanaf 40 Euro

Zet die ene persoon in de bloemetjes en laat uw ruiker of orchidee afleveren bij zijn/haar thuis. Misschien heeft u zelf geen tijd om uw bestelling te komen afhalen, dus kies voor gemak en laat uw bestelling gewoonweg thuis leveren. Dit allemaal op een door u gekozen datum, ook op zondag.

Een specifiek tijdslot specifiëren kan altijd door dit te vermelden bij de opmerkingen van uw bestelling. Naar best vermogen, proberen wij dit tijdslot te respecteren, maar we kunnen hier geen garanties voor bieden.

Om een goede gang van samenwerken te garanderen, vraag ik bij het bestellen een telefoonnummer van de ontvanger van de bestelling. Voordat de levering plaatsvindt, contacteren we de ontvanger om te verifiëren of hij/zij zich op het leveradres bevindt. We doen maximaal twee afleverpogingen. Wanneer de tweede afleveringspoging onverhoopt ook mislukt, brengen we de ontvanger hiervan op de hoogte. Hij/zij dient de bestelling dan te komen afhalen in de winkel.

Wij leveren tegen een vast bedrag van 5 euro op een adres binnen volgende steden en gemeenten (minimumbedrag bestelling 40 Euro):

  • Tienen (met deelgemeenten: Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem en Vissenaken)
  • Boutersem (met deelgemeenten: Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk en Willebringen)
  • Binkom
  • Hoegaarden (met deelgemeenten: Meldert en Outgaarden)
  • Glabbeek (met deelgemeenten: Bunsbeek, Glabbeek-Zuurbemde en Attenrode)

Bestellingen voor buiten deze zones kunnen wij doorgeven naar een collega bloemist

Afhalen in de winkel te Kumtich

Plaats een bestelling online (Geen minimumbedrag bestelling) en spring even binnen in de winkel in Kumtich om uw bestelling af te halen, ook dit is zeker mogelijk. Op een door u gekozen datum van afhaling, kan u uw bestelling vanaf 10.00u afhalen.

Elke bestelling die online geplaatst wordt voor 18.00u, kan de volgende dag al gratis geleverd worden of afgehaald worden in de winkel te Kumtich. Bestellingen die na 18.00u geplaatst worden, kunnen twee dagen later geleverd of afgehaald worden.